Predsjedničino 'hvala' Zadranima

Vijesti 11. tra 201608:54 > 08:58
Podijeli:
Izvor: Dino Stanin/PIXSELL

Nakon četiri dana boravka u Zadru i okolnim otocima, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović najavila je izmještanje ureda u Gorski kotar. Zadranima se na gostporpimstvu zahvalila na Facebooku.

‘Drage Zadranke i Zadrani,

želim vam se od srca zahvaliti na četiri dana divnog gostoprimstva tijekom kojih je u Zadru bilo sjedište mog Ureda. Boravkom u vašoj Županiji željela sam skrenuti pozornost na probleme s kojima se suočavaju stanovnici otoka. Posjetila sam Dugi otok, Molat, Ist, Premudu, Silbu, Olib te Pag kako bi se upoznala sa životom otoka i otočana.

Tijekom boravka u Županiji susrela sam se s predstavnicima političkog, društvenog i kulturnog života te s mnogim građanima. Posjet otoku Pagu bio je prilika za upoznavanje diplomatskog zbora s gospodarsko-razvojnim projektima Županije u sklopu Gospodarskog foruma.
Drago mi je što su mi se za vrijeme boravka u vašoj Županiji pridružili i članovi hrvatske Vlade kako bi zajedno potaknuli nove mjere za razvoj i revitalizaciju otoka. Naši otoci zaslužuju mnogo više nego što im danas pružamo i zato je briga o otocima naša dužnost i obveza.
Ovom prilikom, čestitam Gradu Zadru na čelu s gradonačelnikom Kalmetom na velikom uspjehu, postavši najboljom europskom destinacijom u 2016. godini.
Isto tako, najavljujem iduće izmještanje Ureda u Gorski kotar’, napisala je predsjednica.

Drage Zadranke i Zadrani,želim vam se od srca zahvaliti na četiri dana divnog gostoprimstva tijekom kojih je u Zadru…

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, April 10, 2016