Sajam poslova na FER-u; najpopularniji Rimac Automobili

Vijesti 09. svi 201617:11 > 19:34
N1

Na zagrebačkom FER-u održava se najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem se očekuje rekordnih dvije tisuće posjetitelja. Oni u potrazi za budućih poslom razgovarat će s 47 najprestižnijih hrvatskih high-tech poslodavaca, ali i predstavnicima međunarodnih divova poput Google i Microsofta.

Većina programera domaćih tvrtki dolazi upravo s FER-a. Iako je teško upasti u ligu onih koji rade za međunarodne divove, s Panosom Sakkosom, Microsoftovim inženjerom, u uredu u Oslu radi čak devet Hrvata.

Studenti koji posjete ovaj sajam moći će vidjeti kako izgleda Concept One Rimac automobila iznutra – prvi hrvatski električni automobil. Na displayu će moći vidjeti softwere na kojima će jednoga dana možda moći i raditi.

Studenti ovo inače koriste kao odličnu priliku da stupe u izravan kontakt s poslodavcima, da se raspitaju o otvorenim ponudama, pozicijama za njih, što za poslove, što za ljetne prakse i onda kasnije dobiju poslove i ostanu i dulje vrijeme tamo.

A bila to neka domaća ili međunarodna tvrtka, posao ili praksa, pred studentima s renomiranog FER-a svijetla je budućnost.

Pogledajte cijeli prilog.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.