Orepić dio građana pozvao na bojkot izbora u Vrgorcu

Vijesti 04. lip 201620:18 > 20:25
N1

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić pozvao je u subotu da se građani Vrgorca ne odazivaju na lokalne izbore ako se "iz bilo kojih neopravdanih razloga nalaze na biračkom popisu."

“PRESTANIMO SE LAGATI !!!

I na ovaj način pozivam sve one koji se iz bilo kojih neopravdanih razloga (kojih su i sami svjesni) nalaze na biračkom popisu, a realno nisu i ne bi trebali biti građani grada Vrgorca, da sutra ne izlaze na lokalne izbore.

Nije korektno da birate gradonačelnika grada u kojem ne živite, a oni koji vas na to potiču su najobičniji uzurpatori vlasti, vašeg dostojanstva i dostojanstva građana grada Vrgorca.

Sutra se radi o Vrgorcu, a tako je i u Vukovaru itd.”, objavio je ministar Orepić na službenom Facebook profilu.

Građani Vrgorca ne mogu se požaliti da im je dosadno. Nismo došli ni do polovice godine, a oni će već treći put na izbore koji će se održati 5. lipnja. Kandidati podijeljeni u tri politička bloka kreću po treću sreću. Grad Tina Ujevića i grad jagoda polako postaje grad izbora. Rušenje proračuna čak tri puta u posljednjih godinu dana najviše osjete sami građani. Politička prepucavanja i politiziranje vrgoračka su svakodnevica. U situaciji u kojoj grad već sad grca u dugovima, postavlja se pitanje jesu li novi izbori bili nužni.

Bitka za birače je u tijeku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.