Dubravko Šimenc teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vijesti 30. stu 201410:30 > 13:20
YouTube (screenshot)

Bivši hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc teško je ozlijeđen u prometnoj nezgodi u Bosni i Hercegovini no život mu je izvan opasnosti, prenose mediji u BiH pozivajući se na policijske i bolničke izvore.

Prema dostupnim informacijama Šimenc je ozljede zadobio u petak u sudaru u kojemu su sudjelovala tri vozila na području Jablanice.

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije potvrdilo je kako se nezgoda dogodila u mjestu Risovac u općini Jablanica.

Šimenc je bio suputnikom u vozilu Mitsubishi Pajero koji se sudario s teretnim vozilo i još jednim poutničkim automobilom.

Uz Šimenca teže su ozlijeđeni i vozač Mitsubishija te još jedna osoba koja se nalazila u istom vozilu i svi su zbrinuti u mostarskoj bolnici.

Iz Sveučilišne i kliničke bolnice u Mostaru gdje je smješten nakon nezgode potvrdili su kako su njegove ozljede ozbiljne no ne ugrožavaju Šimencov život.

U nezgodi je zadobio višestruke prijelome.

Šimenc je navodno u četvrtak došao u Park prirode Blidinje, a u petak popodne s društvom je bio u motelu Hajdučke vrleti.