Hajduk se oglasio o izrečenoj kazni zbog divljanja navijača

Vijesti 15. ožu 201716:58 > 17:08
Miranda Cikotic/PIXSELL

Nogometni klub Hajduk priopćenjem se oglasio o danas izrečenoj kazni zbog subotnjeg incidenta - s dvije domaće utakmice bez gledatelja i 80.000 kuna novčane kazne

Priopćenje Hajduka prenosimo u cjelosti.

“Za nas je najveća kazna nogomet bez publike. Svjesni smo dijela odgovornosti, no kažnjavati one koji na ispravan način bodre svoj klub zbog pojedinaca sigurno nije rješenje. Zajedno trebamo raditi da se slične stvari ne ponove, ali to se neće riješiti bježanjem od problema. Hajduk bez publike nije Hajduk niti će nogomet bez publike promijeniti stvari na bolje. Svjesni smo da u ovim okolnostima žalba nema smisla.

Hajduk će se nastaviti svim legitimnim sredstvima boriti za čišćenje i ozdravljenje hrvatskog nogometa, jednako kao i osuđivati sve oblike nasilja, neovisno tko ih počinio. Samo ispravan put može dovesti do ispravnog cilja. Koliko god cesta bila duga.”

Vezano za navijačko nasilje na Poljudu splitska policija je objavila da je uhitila četiri mladića koje sumnjiče da su na utakmici što se protekle subote odigravala između Hajduka i Rijeke javno poticali na nasilje i mržnju. Više možete pročitati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.