"Tragikomično je da se progoni osobu poput Zlatar Violić"

Vijesti 22. tra 201711:18 > 11:25
Patrik Macek/PIXSELL

Na neki način je tragikomično da se progoni jednu osobu kao što je Andrea Zlatar Vilović, pretpostavljam zato da se pokaže da svi sumnjivci nisu na jednoj strani, kazala je bivša ministrica vanjskih i europskih poslova HNS-ova Vesna Pusić u razgovoru za N1 televiziju.

Jučer je podignuta optužnica protiv vaše bivše ministrice u Vladi Zorana Milanovića Andreje Zlatar Vilović.

Mislim da će se pokazati da to apsolutno ne stoji i da je na neki način tragikomično da se progoni jednu osobu kao što je Andrea Zlatar Vilović, pretpostavljam zato da se pokaže da svi sumnjivci nisu na jednoj strani, ali ona po mome mišljenju nije sumnjivac. To je sad u rukama suda i nadam se da će se pokazati da je ona ispravna osoba.

Imamo i slučaj Tomislava Sauche, predstojnika ureda bivšega premijera, ima li nakane pokazati da su svi isti?

Niti najmanje nisu isti, u cijeloj vladi sumnjiči se šefa kabineta i nešto čudno se stavlja na teret ženi koja je jedno kratko vrijeme bila ministrica kulture, a nije cijela stranka osuđena za korupciju, nije predsjednik Vlade osuđen za korupciju. Razlike su ogromne i prepoznaju se. No želi se zamutiti vodu, zablatiti sve pa će ljudi misliti da su svi isti premda se ovdje radi o grudi snijega, a tamo o santi leda.

Cijeli razgovor s Vesnom Pusić možete pročitati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.