Jedna fotografija na Oparinu Facebooku razbjesnila je Keruma

Vijesti 05. lip 201708:29 > 08:45
N1

Nakon što je izgubio od HDZ-ova Andre Krstulovića Opare u utrci za gradonačelnika Splita, HGS-ov Željko Kerum razlog za to našao je i u fotografiji Opare s Antom Gotovinom, koju je Opara u petak, zadnjega dana kampanje tik pred izbornu šutnju, objavio na svojem Facebooku.

Kerum je Oparu i šefa HDZ-a te premijera Andreja Plenkovića optužio za krađu glasova s obzirom na 11 posto nevažećih listića, a prozvao ih je i za pritisak preko medija i javnih osoba poput Ante Gotovine.

Upravo je fotografija s Gotovinom jako loše sjela Kerumu, koji je upravo taj moment posebno apostrofirao u svojem govoru nakon što je postalo jasno da je izgubio od Opare: “Ja njima ništa ne vjerujem. Na takav perfidan način koristiti gospodina Gotovinu nije korektno. Došli su mu u kuću i fotografirali se s njim i to objavili”.

U petak uvečer tik pred dvodnevnu izbornu šutnju Opara je na svojem Facebooku objavio fotografiju s Gotovinom kod kojega su dan ranije na večeri u Pakoštanima uz Oparu bili i Andrej Plenković, Davor Ivo Stier i Damir Krstičević, a sve je objavila i Slobodna Dalmacija.

Tijek događaja pratili smo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.