Karamarko: Hvala Bogu da je otišao, pa visio je na Facebooku

Vijesti 17. velj 201518:57 > 18. velj 2015 08:21
N1

Tomislav Karamarko osvrnuo se na intervju Ive Josipovića za N1 televiziju u kojem je rekao da ustaške zmije i dalje ne spavaju.

“Tko nas stalno vraća u prošlost? Jedini tko ne spava je ovaj narod i mi jer nam se na leđa navalila bijeda i siromaštvo u režiji Ive Josipovića koji spominje neke ustaške zmije i aktualne Vlade. Ta opsjednutost s ustaškim zmijama je nevjerojatna.

S druge strane, tko nas stalno vraća u prošlost? Pa možda bismo mi mogli progovoriti i pokušali smo progovoriti o boljševičko komunističkim zmijama koje su progonile i ubijale hrvatske ljude vani pa su nam pričali da govorimo o prošlosti.

Zašutili smo, znate zašto? Zato što se želimo baviti gospodarstvom. Jer smo opsjednuti gospodarstvom, a on opet o ustaškim zmijama, i to sad kad je otišao. Hvala Bogu da je otišao”, komentirao je predsjednik HDZ-a.

Na primjedbu da je Josipović mislio na istupe pojedinih HDZ-ovaca na Facebooku, Karamarko je kazao: ‘Ja se divim ljudima koji su na odgovornim dužnostima u Hrvtaskoj da se u ovako teškoj situaciji mogu zabavljati Facebookom, da mogu voditi polemike putem Facebooka. (…) Pogledajte kakvog smo predsjednika imali, koji je visio na Facebooku.’