"Ovo mi je prva nagrada u životu, hvala N1 što mi je skinuo flaster s usta"

Vijesti 03. svi 201911:39 > 11:45
N1

Naš reporter Ranko Stojanac dobio je nagradu HND-a za najboljeg televizijskog novinara.

“Danas je 3. maj. I danas je odgođeno još jedno ročište za Uljanik d.d. Mnogi od vas ne znaju ni razliku između toga i Uljanika, ne znaju ni što je brodogradilište. Nije problem što vi ne znate, nije problem što ja ne znam, problem je što oni koji bi trebali znati – ne znaju”, rekao je Stojanac u svom govoru nakon primitka nagrade.

VEZANE VIJESTI

 “Izvještavao sam po instinktu, nisam htio upasti u patetiku, nisam htio braniti Vladu, ali ni optuživati. Mislim da je ovo Hrvatska u malom, imamo ovce, imamo vrlo zločeste ljude i one koji nemaju pojma o svom poslu. Uopće ne znam na što će izaći sve to, to je kao neki Legoland, gdje se dijete igralo s kockicama, slagalo ih, a onda ga je mama zvala na ručak i on to sve porazbijao, onako ljutito. Mislim da je sva tuga hrvatskog radništva, ali i hrvatske vlasti, njezine potpune zbunjenosti, usudio bih se reći i pokvarenosti, ovdje došla do izražaja”, rekao je Ranko Stojanac.

“Ovo mi je prva nagrada u karijeri, osim u osnovnoj školi kad sam dobio flaster na usta. Bio sam na HRT-u, tamo je bio jedan Prle, pa sam otišao na N1, gdje me čekao Tihi, to nisu Otpisani, to je Povratak otpisanih, hvala snimatelju Sanjinu Klipi i hvala N1 koji mi je skinuo flaster s usta”, rekao je Stojanac, pa poručio ranijim dobitnicima nagrada:

“Nemojte vi prijašnji dobitnici nagrada vratiti svoje nagrade zbog ovoga što sam ja danas dobio.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.