Bedeković preuzima Ministarstvo, koji će joj biti prvi potezi?

Vijesti 22. srp 201909:38 > 09:48
N1

Nova ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vesna Bedeković, stigla je u ministarstvo na primopredaju dužnosti od svoje prethodnice Nade Murganić.

“Gospođi Murganić želim zahvatili i za svu pomoć i suradnju kad sam bila u Saboru, a još više na potpori i suradnji koju mi je pružila u posljednjih nekoliko dana”, rekla je Bedeković okupljenim novinarima.

VEZANE VIJESTI

 “Svjesna sam kompleksnosti resora koji preuzimam i odgovornosti, prije svega prema predsjedniku Vlade, a onda i prema svim građanima”, rekla je Bedeković.

Upitana što će biti prvo što će napraviti, Bedeković je rekla da preuzima vrlo kompleksan resor. “Najprije ću danas preuzeti resor, a ono što kanim je nastaviti kontinuitet na kojem je radila gospođa Murganić i ostvarivati ciljeve koje je ona zacrtala, a to su i ciljevi Vlade Repulike Hrvatske”, rekla je Bedeković.

Kad je u pitanju donošenje novog Obiteljskog zakona, Bedeković je rekla da ne može odgovoriti kad će se to točno dogoditi. “Kad preuzmem ministarstvo i vidim dokle je koja aktivnost došla, znat ću vam reći”, rekla je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.