Mladom Francuzu ipak nisu mogli zašiti uho nakon napada u Splitu

Vijesti 30. srp 201919:45 > 19:55
Miranda Cikotic/PIXSELL

Francuskom turistu u rano jutro u ponedjeljak nepoznati napadač odgrizao je gotovo pola uha jer mu je navodno krivo pogledao djevojku. Iako su prve informacije govorile da su mu liječnici u KBC Split spasili uho kasnije se ispostavilo da je zbog prirode ozljede to ipak bilo nemoguće.

Kako javlja Dalmacija danasu ponedjeljak rano ujutro, oko 5.30 u samom centru Splita jedan muškarac je fizički napao mlađeg turista jer mu je navnodno “krivo pogledao djevojku”.

Tijekom napada odgrizao mu je više od pola uha, koje su djelatnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska Hitne pomoći. Iako su prve informacije bile da mu je uho zašiveno, danas Stiže informacija da mladi Francuz nije bio te sreće te da će zauvijek nositi ružnu uspomenu iz Splita.

Naime, iz pouzdanih izvora u KBC-u Split, Dalmacija danas doznaje da je rana bila takve naravi da je bilo nemoguće zašiti komad uha koji je mladiću odgrizao zasad nepoznati muškarac.

“Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao”, ispričao je jedan svjedok Dalmaciji danas.

Splitska policija kaže da danas nema nikakvih novih detalja vezanih uz ovaj napad.

Jučer je policija izvijestila da su se na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice sukobili za sada nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin.

Francuski državljanin je lakše ozlijeđen, odgrizena mu je lijeva uška. Nakon bolničkog liječenja, otpušten je na kućnu njegu.

Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske. Pozvali su sve građane da se jave na 192 ili u obližnju policijsku postaju ukoliko imaju ikakvih informacija o događaju ili osobi za kojom se traga.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram