Sezonca na Hvaru gurnuli dok je išao na posao, pao je na stijene

Vijesti 27. kol 201911:19 > 11:27
N1

U utorak ujutro 24-godišnji sezonski radnik u Gradu Hvaru gurnut je sa šetnice na stijene, pritom je zadobio brojne ozljede, glave, ruku, desnog ramena, te se oporavlja nakon liječničke intervencije u Hitnoj pomoći.

“Išao je rano jutros na posao u hotelskoj kući kada su iz suprotnog smjera naišla dvojica. Niti su mu nešto kazali, niti on njima, jednostavno ga je jedan od njih gurnuo s rive. U niti pedalj mora, na stijene. Da je umjesto njega bila neka djevojka ili manje vješt muškarac, mogao je netko poginuti”, kazala je kolegica napadnutog mladića, piše 24 sata.

Rekla je kako su navedena dvojica odmah otrčala jer su se svađali s dvojicom Britanaca.

“Jedan od tih stranaca je potrčao za njima, a drugi je ostao pružiti pomoć momku na stijenama, pozvati Hitnu i policiju. I jedni i drugi su stigli jako brzo. Njega su zašili na Hitnoj, rekli mu da za dva dana dođe na previjanje, iako je blijed, stalno povraća, nismo sigurni da nema potres mozga…”, izjavila je kolegica.

PU splitsko-dalmatinska potvrdila je događaj.

“Jutros oko 5.47 sati na Šetalištu put Križa nepoznata osoba je pri mimoilaženju gurnula 24-godišnjaka koji je u padu zadobio lakše ozljede. Traga se za počiniteljem”, kazala je glasnogovornica Ana Čepić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.