Pomorac stradao u havariji nije nestali hrvatski kapetan

Vijesti 30. ruj 201921:11 > 22:21
www.bourbonoffshore.com

Obitelj 39-godišnjeg kapetana tegljača iz Šibenika s nestrpljenjem očekuje vijesti s drugog kraja svijeta. Nakon potopa traje potraga za 10 članova posade među kojima je i Hrvat. U oceanu je pronađeno tijelo jednog pomorca, no njegova obitelj ne želi da se otkrije njegov identitet.

Odjeci strašne havarije na Atlantiku ne prestaju. Iz oceana je izvučeno tijelo nestalog pomorca, a u dogovoru s obitelji, identitet stradalog nije otkriven.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, nije riječ o 39-godišnjem hrvatskom kapetanu. Potraga za njim i ostalih devet pomoraca nastavlja se.

Iz podivljalog Atlantskog oceana izvučeno je beživotno tijelo pomorca. Tvrtka “Bourbon Offshore” priopćila je da je tijelo locirao jedan od zrakoplova uključenih u potragu. A jedan od pet brodova uključenih u operaciju sudjelovao je u izvlačenju tijela.

VEZANE VIJESTI

Obitelj hrvatskog kapetana čeka vijesti s drugog kraja svijeta.

“Mati mu kaže: Nemoj plakati. Molim te, okreni ton, malo se nasmij. Živ je on! Srce materino kaže da je on živ!”, rekao je Mario Miškić, otac nestalog kapetana.

Ne gube nadu i vjeruju da će se njihov kapetan vratiti kući.

Desetero nestalih pomoraca traže sve raspoložive snage. Francuskih i američkih vlasti. Mjesto havarije četvrti dan pretražuje se i iz zraka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.