Anušić: Kampanja je započela žestoko, ali treba paziti na jedinstvo HDZ-a

Vijesti 13. velj 202009:14 > 09:17
N1

Član stožera Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima u HDZ-u, Ivan Anušić, komentirao je zahuktavanje kampanje pred izbore u stranci.

Komentirajući izjave Plenkovićeva protukandidata Mire Kovača, Anušić je istaknuo da je žestoko krenulo.

VEZANE VIJESTI

 “Malo jest krenulo žestoko, to će se spustiti. Ponijelo je na početku, ali neće se nastaviti, ne smije se nastaviti. Spustit će se lopta na zemlju”, rekao je Anušić, koji smiruje tenzije unutar stranke.

“Izbori su, to je normalno, suprotstavljaju se mišljenja. Naravno da u tim mišljenjima moramo paziti na jedinstvo stranke i osobu kojoj se obraćamo i vjerujem da više neće biti takvih izraza”, rekao je Anušić.

Što se tiče izjave svog stranačkog kolege Tome Medveda, koji je rekao da su iz Plenkovićeva protivničkog tima krivi za poraz na izborima, Anušić je izrazio uvjerenje da se neće nastaviti takva dinamika razgovora te da će borba biti ublaženija i tiša u budućnosti.

“Tko je koliko bio angažiran u izborima jasno je i ako pogledate izjave, nastupe, profile na Facebooku i sve će vam biti jasno”, rekao je Anušić, ne htijući precizirati o kome konkretno govori.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.