Brezak Stamać: Podržavam Andreja Plenkovića, ali nedostaje mu odvažnosti

Vijesti 17. velj 202012:05 > 12:07
Ilustracija

Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje, gostovala je u N1 studiju uživo i komentirala unutarstranačke izbore u HDZ-u.

Inače, Brezak Stamać članica je HDZ-a, pa je našem reporteru Ivanu Skorinu u studiju N1 komentirala kampanju za predstojeće unutarstranačke izbore. Istaknula je da princip jedan član jedan glas te više kandidata za mjesto šefa stranke jača unutarstranačku demokraciju.

VEZANE VIJESTI

 “Ali tko će u konačnici pobijediti, hoće li to biti tri križara ili Andrej Plenković, to će pokazati budućnost”, rekla je Brezak Stamać pa otkrila za koga će ona glasati.

“Ja nisam niti u jednom taboru, ja sam ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje. Definitivno podržavam Andreja Plenkovića, u toj Vladi jesam, bila sam na listi za parlamentarne izbore u prvoj izbornoj jedinici na njegovoj listi i Andrej Plenković ima moj glas”, rekla je Brezak Stamać.

Naš reporter upitao je ravnateljicu Agencije za odgoj i obrazovanje je li Plenković odvažan, aludirajući na naziv njegova izbornog programa “Odvažno”.

“Nedostaje mu odvažnosti”, rekla je Brezak Stamać.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.