Kuščević za N1 o proširenju istrage: Ništa me više ne može iznenaditi!

N1

Lovro Kuščević, bivši ministar uprave i bivši politički tajnik HDZ-a, za N1 je komentirao novi zahtjev USKOK-a za skidanje njegova saborskog imuniteta.

“Ništa me više ne može iznenaditi! Još nisam dobio nikakvo rješenje o proširenju istrage, pa ne mogu više od toga reći”, rekao nam je Kuščević i dodao kako je njegov šogor obuhvaćen već prvom istragom.

Podsjetimo, USKOK je proširio istragu protiv Kuščevića, pa su sada njome, prema pisanju medija, obuhvaćeni i njegov šogor i njegova supruga.

Zbog toga je USKOK morao Saboru poslati još jedan zahtjev za skidanjem imuniteta. 

VEZANE VIJESTI

Bivši ministar uprave ispitan je još u studenome u prvoj istrazi koju je USKOK pokrenuo protiv njega i još trojice, a zbog sumnje da je kao općinski načelnik Nerežišća inicirao promjenu prostornog plana i svoju štalu prenamijenio u stambeni prostor te šogoru bespravno omogućio kupnju POS-ova stana.

USKOK ga sumnjiči za niz djela, između ostalog da je od općine tražio da se područje Uvale Gruška uvrsti u prostorni plan radi izgradnje građevina, zbog čega mu je splitski poduzetnik kao protuuslugu prepustio vlasništvo na dijelu nekretnine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.