"Velika koalicija, ne dolazi u obzir! To je triper kombinacija!"

Vijesti 15. svi 202011:40 > 11:45
Patrik Macek/PIXSELL

Potpredsjednik Sabora, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić, u razgovoru s reporterom N1 televizije, rekao je da se vladajućima žuri s parlamentarnim izborima te da im rejting i vrijeme ne idu u prilog. . "Nisu se stekli uvjeti za fer izbore. Velika koalicija, ne dolazi u obzir, to je triper kombinacija!"

“Oni emotivno političkim dikurskom pokušavaju napraviti izbore što je moguće brže”, rekao je i dodao da povoljna epidemiološka situacija danas može biti izvrsna, a za tri dana katastrofalna. Pita se i kako će ljudi u samoizolaciji, kojih ima oko 10.000, kao i covid pozitivni, glasati.

VEZANE VIJESTI

Plenković, da je državnik, pričekao bi i čekao jesen. Smatra da su afere zaboravljene i u svojoj političkoj euforiji gura državu u izbore… Ne vidim kako će se moći održati fer izbori. Ne vidim da su ispunjeni ujeti da izbori mogu biti održani kao fer politička utakmica”, komentirao je Hajdaš Dončić.

N1

Vlade nacionalnog jedinstva, čini se, neće biti. “Protiv sam velike koalicije, nisam sklon tome ni nekakvim drugim triper kombinacijama”, naglasio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.