Jovanović: "HDZ otima vlast, a građani postaju njegovi taoci"

Vijesti 29. lip 202008:32 > 08:33
N1

SDP-ov Željko Jovanović bip je gost današnjeg Novog dana.

Kaže SDP-ov Željko Jovanović da je logično da se jako ime poput njegovog nalazi na 10. mjestu njegove izborne jedinice – u kontekstu koalicije s drugim strankama, poštovanjem ženske kvote i ‘zip’ sustava, on se našao na desetom mjestu, objasnio je.

“I ova današnja vijest koju smo čuli o Ustavnom sudu pokatzuje u kojoj mjeri HDZ uvijek uzurpira vlast. HDZ otima vlast, a građani postaju njegovi taoci”, kazao je Jovanović referirajući se na današnju vijest koju je objavio N1 da suci Ustavnog suda traže pokretanje postupka po službenoj dužnosti o odlukama Stožera.

VEZANE VIJESTI

Građane poziva da budu odgovorni i ne smatra da će izbori dovesti do ekspnencijalnog rasta oboljelih, ako se građani budu pridražvali mejra. Dodaje i kako su ankete tek jedan pokazatelj rezulata, a pravu prevagu donijet će neodlučni. smatra.

“U vladu ne smiju ući razni katolibani, ustašofili koji bi zabranjivali ženama pravo na pobačaj. To moramo spriječiti”, kaže i dodaje kako je Hod za život jedan dobro organizirani projekt.

“To je jedan duboko organizirani, sistematično osmišljeni projekt. Sada su kroz pravo na abortus krenuli na silovane žene. Ti ljudi ugrožavaju slobodu svih onih koji misle drugačije, zato ne smiju biti dio vlasti”, kaže Jovanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.