U ponedjeljak u Izvan okvira gostuju Dalija Orešković i Marija Selak Raspudić

Vijesti 02. lis 202013:02 > 13:06
N1

U novoj emisiji Izvan okvira s našom Ninom Kljenak razgovaraju Dalija Orešković i Marija Selak Raspudić.

Od izjave Ante KovačevićaVesni Pusić da je žena stvorena za madraca a ne za mudraca prošlo je gotovo dva desetljeća. Malo toga se promijenilo kada se govori o odnosu prema ženama u javnom prostoru ali i razini političkog diskursa uopće.

Na performans zastupnica Dalije Orešković i Marijane Puljak ispred najpoznatijeg kluba u zemlji predsjednik RH odgovorio je nizom osobnih uvreda, pa smo čuli da su iste “samodopadne narikače, mali ometači”, da je Orešković “drugorazredna odvjetnica, za razliku od supruga, a da je Puljak “smišljala zamke za štediše”.

Zoran Milanović tvrdi da je svojim političkim protivnicama tek vratio istom mjerom. Kako razgovaraju političari i političarke u Hrvatskoj? Stoji li Orešković i dalje pri tome da su u prostor Dragana Kovačevića zalazili kriminalci i prostitutke, i ima li dokaze za to?

Kako sve komentira predsjednica saborskog odbora za ravnopravnost spolova Marija Selak Raspudić, čijeg je supruga Ninu Raspudića svojedobno bocnuo predsjednik Sabora Gordan Jandroković zbog bračne situacije?

Što spada u red dozvoljenog a što je vrijeđanje?

U emisiji Izvan okvira u ponedjeljak u 20 sati gostuju saborske zastupnice Dalija Orešković i Marija Selak Raspudić.

Ne propustite Izvan okvira s Ninom Kljenak, u ponedjeljak, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.