Iz Toyote upozoravaju: Ne nasjedajte na lažnu nagradnu igru

Vijesti 13. lis 202016:11 > 16:14
Pixabay (ilustracija)

Velika automobilska kompanija Toyota obavijestila je građane da pripaze i ne nasjedaju na lažnu nagradnu igru koja se širi SMS-om.

Iz Toyote upozoravaju građane da ne nasjedaju na lažnu igru, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanja i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Covid 19.

Dana 13. 10. 2020. primili smo informaciju kako se putem SMS poruka u Hrvatskoj građanstvo obavještava da su sretni dobitnici nagrade dodijeljene u organizaciji Toyote u nagradnoj igri “Toyota Covid 19”, te ih se poziva na daljnji angažman i slanje osobnih podataka na e-mail adresu organizatora.

Toyota Croatia d.o.o. niti bilo koji ovlašteni Toyota partner, u ovome trenutku nema u svojoj organizaciji nagradnu igru niti nagradni natječaj. Također želimo istaknuti kako nismo ni na koji način povezani s lažnim nagradnim igrama koje se komuniciraju putem e-maila, SMS-a ili na društvenim mrežama.

Ove poruke o nagradnoj igri nisu poslane u ime Toyote, niti je za njihovo slanje zatražena suglasnost Toyote. Pozivamo građane na oprez jer je moguće da se radi o pokušaju prijevare”, napisali su na stranici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.