Ahmetović: Plenković je već na početku aktualca bio u teškom knockdownu

Vijesti 10. stu 202311:14 2 komentara

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović bila je gošća N1 Studija uživo u kojem je komentirala političke aktualnosti.

“Plenković je već na početku aktualne sjednice u Saboru bio u teškom knock downu. Tražila se stanka ne bi li Andrej Plenković došao do daha te da se malo smiri. Kasnije mu je dobro došao i set pitanja HDZ-ovaca da bi se mogao pohvaliti brojkama”, rekla je poitička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović.

Također je komentirala: “Znate da je klub SDP-a postavio pitanje o Agrokoru. On je jedna od tema na koje smo davno upozoravali da bi se moglo dogoditi ovako nešto. Mislim da bi Agrokor mogao doći Plenkovića političke glave”.

Ahmetović kaže da joj je neshvatljivo da je rejting HDZ-a uvijek između 23 i 25 posto.

“Kud ćeš veći razlog da takva podrška padne stranci kad ona biva presuđena pravomoćno kao kriminalna organizacija? Sjetite se 2011. godine kad su građani rekli da je dosta. Tad je pala podrška”, kazala je.

“Agrokor je prekretnica kad će građani reći ‘Dosta je’. Stječem dojam da Plenković nema veze s ičim u ovoj državi. Zar ne vidite da najveći doličnici Plenkovića bivaju nagrađeni. Kao Tomislav Ćorić?”, rekla je.

Ahmetović smatra da dok god je Zlata Hrvoj Šipek na čelu državnog odvjetništa da će afere ostati na razini pitanja.

“Slučajeve vode europski tužitelji, a ne domaće pravosuđe i zato je ona još uvijek na svojem mjestu. HDZ funkcionira na osnovi propagande. Mainstream mediji se plaćaju javnim novcem od strane Andreja Plenkovića kako bi širili propagandu. Frane Barbarić upravlja tim HEP-om pa valjda ima dužnost prema HDZ-u namiriti i zadnjeg sitnog lopova”, kazala je.

“Dok se ni onaj najsitniji lopovčić od kojeg HDZ ima koristi ne namiri, taj sustav ne prestaje, ti kotačići ne staju”, zaključila je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare