Antunović o optužnicama: “Premijer očito po neobičnim kriterijima bira ministre”

Vijesti 29. lis 202210:44 0 komentara
N1

Bivša ministrica obrane Željka Antunović u Novom danu se osvrnula na optužnice protiv četiri člana Vlade, ali i na druge korupcijske afere koje su posljednjih mejseci isplivale na površinu.

Antunović navodi da je korupcija da korupcija godinama razdire hrvatsko društvo, ali da nije dovoljno samo prozivati i kritizirati.

“Treba prozivati premijera koji bira na očito jako neobičan način i po neobičnim kriterijima svoje ministrima. Međutim, to nije pravi put. Brojni sustavi bi trebali drukčije funkcionirati da bi se to riješilo. Pojedinci se jednostavno ne boje zakona i pravosuđa”, kazala je Antunović.

Podsjetimo, ranije ovog tjedna podignuta je optužnica protiv bivšeg ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata, bivšeg potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, bivšeg ministra rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josipa Aladrovića i bivšeg ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. Uz njih, optuženi su još i Ana Mandac, Velimir Žunac, Katica Mišković i Damir Juzbašić.

Cijeli razgovor s bivšom ministricom pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!