Bojan Ivošević završio u bolnici nakon što ga je susjed udario šakom

Vijesti 05. ruj 202211:13 0 komentara
N1

Bojan Ivošević, 32-godišnji splitski dogradonačelnik, u subotu, 3. rujna, oko 16 sati je napadnut zbog čega je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog kaznenog djela prijetnje.

Ivošević je, naime, policiji prijavio susjeda kojeg zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom, a kao posljedicu dogradonačelnik ima lakše ozljede glave zbog čega je zatražio i liječničku pomoć u KBC-u Split.

Iz PU splitsko-dalmatinske su za Slobodnu Dalmaciju potvrdili da su policijski službenici dana 3. rujna ove godine zaprimili dojavu da je u Splitu fizički napadnut 32-godišnjak kojeg su izlaskom na mjesto događaja zatekli dok se napadač udaljio. Napadnuti muškarac je pristupio u nadležnu policijsku postaju te podnio kaznenu prijavu za prijetnju.

Ivošević je u bolnici zatražio liječničku pomoć te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda u predjelu glave. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je potraga za osobom koja se dovodi u vezu s napadom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!