Brazilac želi naslijediti Modrićev dres s brojem 10

Sport Klub 06. tra 202316:23 0 komentara
Jewel SAMAD / AFP

Brazilski napadač Rodrygo Guedes (22), koji je promašio jedanaesterac protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, htio bi da Luka Modrić ostane još godinu dana u Real Madridu pa da onda od njega preuzme dres s brojem 10.

Rodrygo je u srijedu navečer odigrao 150. utakmicu za Real Madrid, sudjelovavši u pobjedi od 4-0 nad Barcelonom u polufinalu kupa.

“Da vam budem iskren, volio bih nositi broj 10. Razgovarat ću s Modrićem o tome. Želim da Luka ostane još dodatnu godinu, pa kada on više ne bude ovdje, volio  bih nositi taj dres”, izjavio je Rodrygo s brojem 21 na leđima u obraćanju medijima.

Modrić (37), kojem ugovor istječe za tri mjeseca, i Rodrygo imaju prisan odnos.

Kapetan hrvatske reprezentacije je 15 godina stariji od njega pa se međusobno nazivaju “ocem” i “sinom”.

Rodrygo je lijepo govorio o Modriću u prosincu uoči međusobnog dvoboja u utakmici Hrvatske i Brazila, a Modrić je mladog suigrača tješio nakon ispadanja poslije raspucavanja jedanaesteraca.

U srijedu navečer su sa suigračima proslavili ulazak u finale španjolskog kupa pobjedom na Camp Nou kojom su nadoknadili poraz od 0-1 iz prve utakmice.

Modrić na leđima nosi broj 10 od ljeta 2017. godine kada je klub napustio kolumbijski ofenzivni vezni James Rodriguez. Modrić je prethodnih pet godina u Realu imao broj 19.

“Desetka” se godinama smatrala nesretnim brojem u “kraljevskom klubu” jer su mnogi igrači prije Modrića, uključujući Jamesa, imali pehove, neočekivano slabo igrali ili razočarani napuštali Santiago Bernabeu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!