Bulj: Stožer je preuzeo ulogu upravljanja državom, ovo je diktatura

Vijesti 16. ruj 202108:42 > 11:21 3 komentara
miro bulj
N1

Na prijedlog gradonačelnika Mire Bulja, načelnik Stožera civilne zaštite grada Sinja potpisao je odluku kojom taj stožer preporučuje da se ukine obveza nošenja maski. Miro Bulj o toj je odluci govorio u programu N1.

Bulj kaže da će njegov prijedlog o nenošenju maski u školama uroditi plodom zato što je nošenje – besmisleno. “Roditelji me često zovu, kažu da se djeca igraju zajedno i jedu zajedno, da maskice padaju po podu i nečiste su. Ukidanje nošenja maski je naša preporuka, a ravnatelji imaju nadležnost”, rekao je.

VEZANE VIJESTI

Određene mjere trebamo poštivati, kaže Bulj, no ovo s djecom je besmisleno: “Trebamo im dozvoliti da slobodno dišu. Postoje drugi načini kako se mjere mogu provoditi. Ovo je moj prijedlog koji je uvažio Civilni stožer grada Sinja, a koliko oni poštuju lokalne stožere, najbolje bi ih bilo ukinuti”, navodi Bulj i dodaje:

“Stožer je preuzeo ulogu upravljanja državom. Ovo je diktatura. Stožer je najveći krivac širenja zaraze, znamo što je bilo na Pelješcu.”

Navodi da su mu neki epidemiolozi rekli da su maske besmislene. “Možemo to čuti i u javnosti, možemo čuti Lauca, možemo čuti mnoge ljude”, naveo je sinjski gradonačenik, koji je i dio Stožera grada Sinja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare