“Čak i u našim najmračnijim danima nismo gubili nadu da će pravda pobijediti”

Vijesti 03. lip 202317:43 0 komentara
N1

“Bilo je to iznimno teško razdoblje u proteklih šest mjeseci i osjećamo veliko olakšanje što se vraćamo kući sa svojom djecom. Čak i u našim najmračnijim danima, nikada nismo gubili nadu da će pravda pobijediti", poručili su hrvatski državljani koji su šest mjeseci proveli u Zambiji.

Hrvatski državljani koji su šest mjeseci proveli u Zambiji, nakon povratka obratili su se javnosti. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Bilo je to iznimno teško razdoblje u proteklih šest mjeseci i osjećamo veliko olakšanje što se vraćamo kući sa svojom djecom. Čak i u našim najmračnijim danima, nikada nismo gubili nadu da će pravda pobijediti.

Željeli bismo izraziti našu srdačnu zahvalnost hrvatskoj Vladi, EU-u, našem zambijskom odvjetničkom timu, kao i dobrim ljudima u Zambiji i Hrvatskoj na njihovoj ljubaznosti i kontinuiranoj podršci tijekom najizazovnijih okolnosti s kojima smo se ikada suočili.

Cijenimo što su mediji nastavili biti osjetljivi na našu situaciju u svojim izvještavanjima i molimo vas da poštujete naše pravo na privatnost u nadolazećim danima i tjednima dok želimo ostaviti ovo grozno iskustvo iza nas i započeti svoje živote kao novi roditelji.Hvala vam na razumijevanju i podršci”, poručili su.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.