Dubrovčanin uhićen zbog otmice djevojke: Spasila ju poruka koju je poslala prijatelju

Crna kronika 14. stu 202315:28 0 komentara
N1 Sarajevo/Ilustracija

Dubrovačka policija potvrdila je da je u Trebinju u BiH riješena otmica 31-godišnjakinje koju je zatočio njezin mladić iz Dubrovnika.

Muškarac je djevojku s kojom je navodno u vezi zatočio u jednom stanu u Trebinju gdje oboje u ovom trenutku borave. Inače, oboje su hrvatski državljani, a kako je točno došlo do otmice još se ne zna.

Djevojka je, doznajemo uspjela jednom policijskom službeniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske poslati poruku da je oteta u Trebinju.

Žurna akcija policije

Hrvatska policija odmah je tu informaciju proslijedila svojim kolegama u BiH. Prijavljeni otmičar brzo je pronađen u jednom trebinjskom apartmanu te lišen slobode.
Pronađena je i djevojka koja, prema prvim informacijama, nema vidljivih ozljeda.

“Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska rano jutros zaprimila operativne informacije koje ukazuju na moguću otmicu 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, odmah smo kontaktirali policijske službenike Policijske uprave Trebinje koji su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje.

Do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske već na području Bosne i Hercegovine”, priopćeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!