Firma u kojoj se isplati raditi: Šef staklane za 30 godina rada nagradio radnika automobilom

Vijesti 14. ruj 202311:03
Screenshot/HRT

Trud uvijek ima svoje nagrade, no samo ako imate ispravnog poslodavca. Nakon 30 godina vjernog rada, vlasnik tvrtke 'BIM Perica' u Zadru nagradio je svog zaposlenika novim automobilom. Ovo je inspirativna poruka za mlade koji tek ulaze u svijet rada, pokazujući im da se poštenim i predanim radom može postići priznanje i nagrada.

Predrag Gospić, nagrađeni radnik, već trideset godina vjerno služi istom poslodavcu. Unatoč izazovima, kako teškim tako i radosnim, Predrag kaže da se uvijek trudio i radio.

Vlasnik tvrtke BIM Perica, Bore Perica, zaposlio je mnoge radnike tijekom posljednja tri desetljeća u svojoj staklani, ali samo je Predrag ostao vjeran tijekom cijelog tog razdoblja, prenosi HRT.

Značenje njihove suradnje dobro je poznato svim zaposlenicima. Automobil kao dar izazvao je suze u Predragovim očima, što predstavlja “poštovanje poslodavca” i priznanje za njegov trud.

Bore i Predrag nastavit će zajedno prema novim radnim pobjedama. S novim automobilom pod nadimkom “Keko,” kako ga zovu u firmi, sutra će se vratiti na svoje radno mjesto.

Predragova supruga, Jadranka Gospić, s ponosom ističe da ne poznaje niti jednog supruga svojih prijateljica ili poznanica koji su dobili takvo priznanje. Za nju je ovo iskustvo bilo i šokantno i iznenađujuće.

Dobro je činiti dobro, a i dobrim se vraća. Ne događa se baš tako često da šef kupi automobil svom radniku u Hrvatskoj. Nije gazda zaboravio ni ostale. Vrijednim satovima nagradio je još četvero svojih zaposlenika.

U Borinoj firmi isplati se pošteno raditi, kazao je nagrađeni radnik Vedran Kovačević.

Možda ova priča bar na trenutak posrami sve oni koji tjednima svojim radnicima ne isplaćuju plaće. Bore i Predrag jedan drugome mogu s ponosom pogledati u oči i reći obostrano – ‘Hvala’.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.