FOTO | Kaos na autocestama: Lančani sudar stvorio gužvu, oglasio se i HAK

Vijesti 21. lip 202314:41 > 15:51 0 komentara
N1

Mnogi su građani odlučili iskoristiti produljeni vikend i zaputiti se put juga, što je rezultiralo velikim gužvama na autocestama.

Hrvatski autoklub (HAK) je već ranije upozorio vozače na gužve, a sada su objavili kako se stvaraju kolone zbog sudara i zapaljenog automobila.

Kako su objavili, do lančanog sudara je došlo na autocesti A1 kod Donje Zdenčine. Nakon završetka očevida lančanog sudara na autocesti A1 na 12+500 km prije čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika, vozi se po dva prometna traka uz zastoj i kolonu do prilaza čvoru Lučko na zagrebačkoj obilaznici, 2 km iz smjera čvora Buzin i 1 km iz smjera Zagreb Zapad, objavio je HAK.

N1

U lančanom sudaru su sudjelovala četiri vozila na autocesti na 12+500 km između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika, objavio je HAK.

Zastoj i kolona protežu se sve do naplatnih kućica Lučko. HAK vozačima savjetuje da koriste alternativne pravce, no čini se da su i tamo problemi.

Potvrdili su i da se dogodio sudar na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod naplatne postaje Zagreb – Istok u smjeru Bregane.

Prometna nesreća dogodila se i na riječkoj obilaznici u tunelu Škurinje I u smjeru Krčkog mosta gdje se vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog povećane gustoće prometa usporeno u koloni vozi se na DC1 kod Klinča Sela, Rakovog Potoka i Gornjeg Stupnika.

Kolona vozila je i na riječkoj obilaznici na izlaznom kraku čvora Učka u smjeru Istre i Opatije, a duga je oko 2 km.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!