Grčkog navijača slučajno ubio AEK-ov huligan? “Zato ranjeni nije htio u hitnu”

Vijesti 13. kol 202317:20 0 komentara
Pixsell

Istaknuti pripadnik Bad Blue Boysa Denis Šeler, na Facebooku je podijelio informaciju da su nesretnog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa slučajno ubio pripadnik njegove navijačke grupe.

“Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a. Zato ranjeni, koji je bio u plavoj majci, nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB-a. Informacija je od jednog BBB koji se uspio javiti roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo “Dinamo, Dinamo”, kaže roditelj”, napisao je Šeler, koji je donedavno bio i na ukrajinskom frontu pa dodao:

“Javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti.”

Naknadno je objavu obrisao, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Također, kako doznaje Večernji list, jednom od roditelja se javio sin iz grčkog pritvora pa potvrdio priču. No, ne spominje nož već dasku koja je imala čavle. Slučajno je njome zahvatio Michalisa i nesretnik je zbog zadobivenih ozljeda preminuo.

Inače, protekla tri dana na grčkom sudu saslušano je više od stotinu navijača Dinama i svi su priznali krivnju za sudjelovanje u tučnjavi, no istovremeno su se i svi izjasnili nevinima za ubojstvo grčkog navijača. Sud im je svima odredio istražni zatvor, ali ako se ove neslužbene informacije koje je Šeler prenio pokažu točnima, mogli bi uskoro kućama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!