Odvjetnik hrvatskih navijača: “Huligan AEK-a je ubio Michalisa? Prvi glas…”

Vijesti 13. kol 202319:14 1 komentar
Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

Informacija koju je na Facebooku prenio istaknuti pripadnik navijačke grupe Bad Blue Boys Denis Šeler, o tome da je Michalisa Katsourisa ubio huligan AEK-a, nije stigla do odvjetnika hrvatskih navijača uhićenih u Grčkoj.

“Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majci nije htio u hitnu”, napisao je, između ostalog, Šeler, a ovo je za 24sata komentirao odvjetnik trojice Boysa Vasilis Noulezas:

“Ovo mi je prvi glas. Od mojih klijenata koje zastupam nisam čuo takve tvrdnje. Prema mom mišljenju i dokazima smatram kako je ubojica Grk, ali da je navijač AEK-a, to ne mogu tvrditi. Nemam takve informacije.”

Šeler je svoju objavu naknadno obrisao. To što je pisalo nije potvrdio ni Mario Medak, pravni savjetnik obitelji uhićenih navijača.

“Vidio sam to u medijima. Nisam dobio nikakve službene informacije oko toga, niti me itko od roditelja koje zastupam obavijestilo o takvim novostima. Nemamo nikakve informacije u vezi s tim.”

Pojavila se i informacija iz kruga roditelja, koji su spominjali ubojstvo daskom na kojoj su bili čavli, što je u suprotnosti s objavama grčke policije, koja tvrdi da ima ubojičin nož. Kako god, traga se za ubojicom i DNK test s oružja bi trebao uvelike pomoći u rasvjetljavanju slučaja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare