HAK: Prometna nesreća u Rijeci otežava promet na Jadranskoj magistrali

Vijesti 19. lip 202209:32 0 komentara
Goran Kovacic/PIXSELL/ILUSTRACIJA

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u Liburnijskoj ulici u Rijeci vozi se otežano, izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, a promet je pojačan na gradskim prometnicama, obilaznicama i pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi.

Tijekom dana očekuje se povećana gustoća prometa, a moguća je vožnja u koloni uz povremene zastoje i na pojedinim dionicama autocesta, na Krčkom mostu u oba smjera, Jadranskoj magistrali, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija i kod tunela Učka i povremeno u trajektnim lukama i pristaništima.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju vrijedi danas od 12 do 23 sata.

U povodu Dana antifašističke borbe zabrana će biti 21. lipnja od 15 do 23 sata i 22. lipnja, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!