HDZ se pohvalio pobjedom u Metkoviću: “Grmoji i Petrovu ovo je već sedmi uzastopni poraz u rodnom gradu”

Vijesti 30. lis 202307:41 2 komentara
HDZ Facebook

U nedjelju su održani izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Metkovića, a prebrojavanjem glasova ustanovljena je pobjeda Dalibora Milana i Hrvatske demokratske zajednice. Stranka se uspjehom pohvalila i na svojoj službenoj Facebook stranici.

“Apsolutni trijumf HDZ-a, apsolutni potop Mosta na mjesnim izborima u Metkoviću! Čestitamo Daliboru Milanu, gradonačelniku Metkovića, našim pobjedničkim kandidatkinjama i kandidatima te svim članicama i članovima naše stranke u Metkoviću! Na izborima za vijeća 2 mjesna odbora u užem gradu, na kojima su se natjecali samo HDZ i Most, postigli smo nikad bolji rezultat, a oni – nikad gori!

Podsjetimo, naša je lista na lokalnim izborima 2021. osvojila 53.14% u koaliciji s HSLS-om i HSU-om. Dalibor Milan, uz potporu tih stranaka, obranio je pak gradonačelničko mjesto sa 62.77% u 1. krugu. A sad smo nastupili – sami! Most je tad imao 30.47% za gradonačelnika, a 30.14% za Gradsko vijeće.

Grmoji i Petrovu ovo je u rodnom gradu, u kojem je i nastao Most, već sedmi uzastopni poraz od HDZ-a!

Dodajmo da u Gradu na Neretvi Grbinov SDP i Penavin DP prolaze još teže dane – nisu bili u stanju čak se ni kandidirati na ovim izborima”, objavili su na društvenoj mreži.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare