HTZ i ove godine dijeli vodu na graničnim prijelazima

Vijesti 29. srp 202213:17 0 komentara
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

Hrvatska turistička zajednica i ove godine organizira dijeljenje vode na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Rupa i Plovanija.

“Ovo je tradicionalna akcija Hrvatske turističke zajednice kojom želimo uslijed same špice turističke sezone i velikih vrućina malim znakom pažnje olakšati turistima čekanje na granicama”, rekla je za N1 Kristina Mamić iz HTZ-a.

vezana vijest

Dijelit će se voda s porukom dobrodošlice “Welcome to Croatia” i QR kodom koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje turisti mogu vidjeti cjelokupnu turističku ponudu, dodaje.

Osim vode, dijelit će i promotivne rekvizite, kao što su majice, koje turisti mogu koristiti tijekom ljetovanja te će iz TZ Istarske županije dijeliti letke o prevenciji požara kao upućivanje na odgovorno ponašanje tijekom boravka u Hrvatskoj.

Akcija dijeljenja vode kreće u subotu, 30. srpnja, u 8:30 sati, a na graničnom prijelazu Plovanija u Istri akciji će se priključiti i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević, predstavnici turističkih zajednica gradova Umag i Buje te nekoliko djelatnika HTZ-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!