Ivan Celjak, HDZ-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana predao 9000 potpisa

Vijesti 29. tra 202117:41 0 komentara
ivan celjak
Promo

Ivan Celjak, kandidat HDZ-a za sisačko-moslavačkog župana, predao je u četvrtak Županijskom izbornom povjerenstvu u Sisku oko 9000 potpisa potpore za svoju kandidaturu kao i za kandidate za Županijsku skupštinu i zahvalio građanima koji su mu ukazali povjerenje.

“Drago mi je vidjeti da u našoj županiji, unatoč svemu što nas je zadesilo, i dalje ima nade i optimizma i da smo spremni za jedan pravi početak. Očekujem pobjedu u prvom krugu, te većinu u županijskoj skupštini za HDZ te partnerske stranke i liste”, izjavio je Celjak.

Naglasio je kako Sisačko-moslavačka županija nema vremena za čekanje, prioritet je uložiti sve snage u obnovu stradalog u razornom potresu, i vraćanje ljudi u njihove domove, u maksimalnoj koordinaciji i suradnji s Vladom RH.

Važno je, dodao je, omogućiti stanovnicima županije da žive i rade u svojoj županiji, poduzetnicima olakšati poslovanje i potaknuti nova ulaganja, studente zadržati u županiji, uz obnovu ulagati i u druge infrastrukturne projekte i poljoprivredu te omogućiti rad svih škola i vrtića.

“Previše je važnog posla pred nama, a u svemu tome građani moraju biti na prvom mjestu. Vratiti ljude u njihove domove i omogućiti normalno funkcioniranje svih segmenata života u našoj županiji, najvažnija je zadaća koju imamo”, zaključio je HDZ-ov kandiat za župana Ivan Celjak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!