“Ja nisam zaslužan za ništa. Radio sam svoj posao, bio sam ministar”

Vijesti 26. srp 202219:20 > 20:18 0 komentara
N1

Bivši SDP-ov ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić bio je gost specijalne emisije N1 povodom svečanog otvaranja Pelješkog mosta.

“Čista petica, dobar je, super je”, komentirao je Hajdaš Dončić.

#related-news_1

Kaže da je svoj obol most dao svatko tko je u nekom trenutku obnašao neku dužnost.

“Ja kad sam bio ministar prometa odradio sam jednu dionicu koja je bila važna da imamo sad konačno taj most. Ne gledam na to da se trebaju HDZ i SDP takmičiti. Infrastruktura su nacionalni projekti, ne ovise o jednoj Vladi, moraju proći nekoliko Vlada”, rekao je.

Njegov bivši šef, danas predsjednik Republike, Zoran Milanović kaže da je njegova Vlada zaslužna 90 posto.

“On je mislio na pripremu projektne dokumentacije, na posao koji je trebao biti odrađen i na stiskanje entera na aplikaciji. 2015. kad nas je posjetila europska povjerenica, taj dan je potpisan memorandum gdje je Europska komisija osiugrala 300 milijuna eura”, komentirao je Hajdaš Dončić te dodao:

“Povijest je na ovim prostoriam bremenita, svatko se smatra zaslužnim za sve. Ja kažem da nisam zaslužan za ništa. Radio sam svoj posao, u tom trenutku bio ministar. Ne mislim se takmičiti o tome tko je radio, tko nije radio Pelješki msot.”

“Najvažnije da je most gotov, da će za šest-sedam mjeseci biti gotove i pristupne ceste, onda treba vidjeti kako najbrže cestovno povezati i Dubrovnik”, zaključio je.

Tijek događaja oko svečanog otvaranja Pelješkog mosta iz minute u minutu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!