Jandroković o Paladini: Malo me iznenadila njegova izjava

Vijesti 25. pro 202212:28 0 komentara
N1

Gordan Jandroković nakon svečane božićne mise u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca dao je izjavu za medije. Rekao je da obnova mora ići brže i komentirao izjavu ministra Ivana Paladine.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković poželio je sretan i blagoslovljen Božić svim Hrvaticama i Hrvatima diljem svijeta i svim građankama i građanima Hrvatske.

“Želim da im Božić prođe u miru i zdravlju da ojačaju i obnove svoju vjeru, da oko nas bude puno ljubavi i nade da će nam biti bolje”, rekao je predsjednik Sabora.

Komentirao je i sporu obnovu Banije. “U mnogo navrata rekao sam da obnova mora ići brže”, podsjetio je Jandroković i rekao kako će iduća godina donijeti ubrzanje obnove.

Na upit treba li po njemu ministar Ivan Paladina otići, Jandroković je rekao da Božić nije vrijeme govoriti o tome. “”Bit će govora, sigurno bit će vremena i rasprave o svemu. Jučer sam vidio njegovu izjavu, međutim, nemam nikakvih informacija o tome a danas ne bi htio spekulirati o tome. Danas je Božić”, rekao je predsjednik Sabora.

Na upit je li ga iznenadila izjava ministra Paladine, Jandroković je rekao: “Malo da”.

Nije htio ni govoriti o sazivanju sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Također rekao je da ne vjeruje u pošteno suđenje hrvatskim pilotima optuženima za ratni zločin koje sutra počinje u Beogradu. “Ovdje se radi o političkoj odluci. Srbija ima svojih problema i iz tog razloga pokrenula je taj proces”, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora koji je sebi poželio da što bolje i poštenije vodi saborske sjednice, a kolegama da koriste što manje grubih riječi i uvreda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!