Jandroković: Ovo što neki političari iz SDSS-a čine, zaslužuje pohvale

Vijesti 18. stu 202211:57 0 komentara
N1

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao je, hodajući u Koloni sjećanja, našoj Ivi Puljić Šego kako je agresor u Vukovaru bio vrlo brutalan i nije birao način na koji će udariti na grad.

“Ali prošlo je puno vremena, Hrvatska je u ušla u EU, ekonomski smo snažniji, drušvo se osnažilo i moramo biti svjesni da je pomirenje ono što moramo. Vodeći računa o povijenoj istini, moramo se okrenuti pomirenju. Teško se nekad izboriti za slobodu, demokraciju i mir”, kaže predsjednik Sabora dodajući da danas vidimo u Ukrajini da se događa slično kao u Hrvatskoj 90-ih.

vezana vijest

“Korak po korak oni prihvaćaju ono što je istina. Naravno da to nije lagano i da izaziva određene političke napetosti i tenszije. Čini mi se da idemo u tom smjeru, za to je očito potrebno činiti dodatne napore i u njihovom korpusu. Ovo što neki političari iz SDSS-a čine, zaslužuje pohvale”, kaže Jandroković na pitanja o prihvaćanju povijesne istine od strane Srba u Hrvatskoj.

Kaže i kako ne voli suditi jer nikad ne znamo što čovjek u sebi nosi te da bi volio da svi koji sudjeluju u političkom životu prihvate istinu i odgovornost svog naroda. Današnji političari iz SDSS-a nemaju nikakve dilema o tome prihvaćaju li hrvatsku državu kad sudjeluju u političkom životu, kaže.

Sve događaje iz vukovara pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!