Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u školi, policija i hitna izašle na teren

Vijesti 27. ruj 202217:54 0 komentara
Pixabay

U utorak poslijepodne u osnvnoj školi dr. Mate Demarin u Medulinu zabilježen je još jedan u nizu slučajeva vršnjačkog nasilja, koji posljednjih tjedana usmjeravaju pažnju javnosti na ovaj gorući problem.

Ne navodeći detalje, informaciju je medijima uputio ured istarskog župana Borisa Miletića, uz napomenu kako ih je o događaju obavijestila ravnateljica škole Emanuela Pinzan Chiavalon.

VEZANA VIJEST

“Sukladno Protokolu o postupanju u slučaju nasilja među djecom i mladima, na teren su izašli djelatnici PU istarske i Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, te su obavješteni roditelji svih sudionika nemilog događaja, kao i sve ostale nadležne institucije, odnosno Pravobraniteljica za djecu i Centar za socijalnu skrb”, potvrdili su iz Miletićeva ureda.

Istarski župan osudio je ovo vršnjačko nasilje te je za srijedu najavio hitan sastanak s predstavnicima te osnovne škole na kojem će u ime Istarske županije prisustvovati nadležna pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Patricia Percan.

“Budući da se radi o drugom slučaju vršnjačkog nasilja u istoj školi, Istarska županija će nakon sastanka odlučiti o daljnjim koracima”, navodi se u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram. 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!