Kafići ostali zatvoreni, ugostitelji najavljuju veliki prosvjed

Vijesti 01. velj 202110:15 > 10:252 komentara
terasa, kafić, split
Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Baš kao što je i najavio, Andrija Klarić je otvorio jutros svoju teretanu u Zagrebu, unatoč zabrani Stožera. Dozvolu za otvaranje nisu dobili ni kafići i ostali ugostiteljski objekti.

Odvela ga je policija.

Kao ni teretane, ni kafići i restorani također nisu dobili dozvolu za otvaranje. To je razljutilo ugostitelje, no, kako doznajemo, oni danas ipak nisu otvorili svoje objekte.

Jelena Tabak, predsjednica Nacionalne udruge ugostitelja rekla je našem reporteru Radi Županoviću kako njihovi članovi neće otvarati kafiće.

PROČITAJTE JOŠ

Tabak kaže da ne zna hoće li možda neki ugostitelji, koji možda nisu njihovi članovi, danas doista otvoriti svoje kafiće, ali dodaje da misli da “od toga neće biti ništa”.

Podsjetimo, predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas najavio je veliki skup ove srijede u središtu Zagreba.

“Dosta je! Sve vas pozivam da dođete u srijedu, 3. veljače 2021. u Zagreb, u centar, i budete dio najvećeg urlika UGP-a do sada, jer ovo je izgleda jedini način da nas čuju, da nas vide! Sve drugo smo pokušali!

Pozivam sve članove UGP-a, njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane Republike Hrvatske. Neka se vaš glas čuje, neka se čuje glas razuma, glas naroda! U srijedu će UGP imati najveći meeting do sada jer vrijeme je za akciju”, objavio je Bujas na Facebooku.

Komentari

Vaš komentar