Kekin: “Komunikaciju Miroslava Škore mogli bismo nazvati – novo najniže”

Vijesti 26. svi 202114:10 > 15:45 4 komentara
N1

Gošća N1 Studija uživo bila je predsjednica Nove ljevice Ivana Kekin.

Koemntirala je informaciju da kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević ima policijsku policijsku pratnju.

VEZANA VIJEST

“Mi smo od PU zagrebačke dobili obavijest da se radi o preventivnim opservacijskim aktivnostima, da se ne radi o zaštiti Tomislava Tomaševića kao osobe, to je sve što znam. Nadam se da će na tome i ostati, da neka individualna zaštita Tomislavu Tomaševiću neće biti potrebna”, rekla je Kekin.

Kampanja za drugi krug izbora u Zagrebu prilično je žestoka, a Kekin kaže da je taktika Miroslava Škore i njegovih suradnika – štetna.

“Zadnjih 10 dana kampanja suprotnog tima se cijelo vrijeme svodi na apsolutno iznošenje laži. Iako to je neugodno za nas, čini se da prema rezultatima prvog kruga i anketam građani, na sreću, ne nasjedaju na te laži. Mi ćemo u nedjelju otresti sa sebe te laži i moći ćemo građane čisto pogledati u oči. Stil koji nameću Miroslav Škoro i njegovi suradnici, a koji se sastoji isključivo od histerično ubrzanog, galopirajućeg nabacivanja neistina nije ništa neobično i originalno, ali je štetan. Cinično relativiziranje istine je opasno. Postavlja se laž kao jednakovrijedna istini. Pod celofanom prava na mišljenje i stav u javnost se uvodi laž kao legitimni alat u borbi za svoj interes. Zašto je to štetno? Stvorite jednu šumu laži iz koje je građani teško procijeniti što je istina, a što laž”, rekla je Kekin.

Organizacije civilnog društva i njih rad su, kaže Kekin, standard u cijelom demokratskom svijetu, one se transparentno financiraju i strogo namjenski troše svoj novac,

“Sada se prostim lažima cijeli taj koncept stavlja pod pitanje. Komunikacijski standard koji koriste Miroslav Škoro i njegovi suradnici mogli pismo nazvati ‘novo najniže’. Toplo se nadam da će građani u nedjelju izaći u ogromnom broju kako bi rekli ne lažima i kleveti, a da promjeni”, rekla je Kekin.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare