Koliko Hrvatska ima skrivenog oružja?

Vijesti 22. stu 202213:33 0 komentara
PU zagrebačka/ilustracija

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u utorak je dao izjavu za medije. Ministar je komentirao slučaj muškarca koji je planirao atentate na dužnosnike zbog koronamjera.

Tereti ga se da je, nezadovoljan radom nositelja aktualne političke vlasti u Republici Hrvatskoj i nezadovoljan propisanim mjerama zaštite pučanstva od zaraze i prijenosa zarazne bolesti covid-19, postupao s ciljem ozbiljnog narušavanja osnovnih ustavnih, političkih, gospodarskih i društvenih struktura Republike Hrvatske. Okrivljenik je također pribavio i adrese na kojima stanuju najviši predstavnici izvršne vlasti u Hrvatskoj, kao ravnatelji jednog zavoda i bolnice.

VEZANA VIJEST

“Radi se o osobi koja je skupila jedan zavidan arsenal oružja, a mislim da joj nisu strane ni druge osobe i grupacije koje su u posljednje vrijeme bile prisutne u hrvatskoj javnosti u smislu kontakata”, rekao je Božinović.

Jedno od novinarskih pitanja bilo je i koliko Hrvatska ima skrivenog oružja. “Ima priličan broj. Hrvatska je država koja je izašla iz rata, prije nešto više od 22 godine ako računamo i mirnu reintegraciju, dosta tog oružja je ostalo u privatnim rukama, a stalno je prisutna naša kampanja gdje pozivamo građane da vrate neregistrirano oružje bez ikakvih posljedica”, naveo je Božinović.

Cijelu izjavu ministra Božinovića pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!