Zabava izmakla kontroli: Konobarica u Karlovcu alkoholnim pićem zapalila goste, oglasio se i vlasnik kluba

Vijesti 24. ožu 202410:21 0 komentara
Unsplash/Ilustracija

Prava drama odvijala se noćas u popularnom Caffe i Disco baru Monaco u Karlovcu.

Kako doznaje Radio Mrežnica, oko 2 – 2,30 sati, konobarica je “palila” šank i to s pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja” čuje se glazba i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku dolazi do nadrealnih scena – vatra zahvaća barem tri osobe koliko se vidi na snimci.

Zavladala je panika, a vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđenih odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je jutros Radio Mrežnici potvrdila događaj, ne navodeći konkretno detalje uz objašnjenje da će tijekom dana poslati priopćenje.

Sve je potvrdio i vlasnik Gordan Fancev koji se u ime tvrtke oglasio i na Facebooku i Instagramu izražavajući žaljenje zbog događaja i brigu za ozlijeđene.

“Dragi prijatelji i gosti,
Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozlijeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo platiti(molimo Vas da nam se javite na broj 097/****** ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti. Nažalost ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo”, napisao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!