“Miljenica medija Karamarku je uništila karijeru, sada pita zašto da se ispriča”

Vijesti 21. svi 202211:38 > 14:16 6 komentara
N1

Politički analitičar Žarko Puhovski u Novom danu, između ostalog, osvrnuo se i na odluku Vrhovnog suda u slučaju bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Istaknuo je i da je Tomislav Karamarko trebao imati bolji tretman u medijima zadnjih dana.

“Doista je dobio neku vrstu satisfakcije. Ja ga smatram zloćudnom pojavom u hrvatskoj politici. Dobio je satisfakciju i odgovor gospođe Dalije Orešković je po mom sudu doista nešto što niti jedan medij nije doveo u pitanje jer je ona miljenica medija. Zapravo je taj odgovor nedopustiv jer je ona odgovorna za to”, kazao je Puhovski pa nastavio:

vezana vijest

“Ili ne priznajemo sud? Ali gospođa Orešković inzistira na vladavini prava, osim kada sud odluči da ona nije postupila ispravo. Ona pita zašto bi se ispričavala, a njemu je uništena karijera, na moje veselje, usput da kažem. Zadovoljan sam da je eliminiran iz politike, ali je eliminiran na krivi način.”

Podsjetimo, Visoki upravni sud donio je pravomoćnu presudu kojom je poništena odluka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa iz 2016. Njome je bilo utvrđeno da je bivši predsjednik HDZ-a i tadašnji potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko bio u sukobu interesa zbog čega je otišao iz politike.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare