Mladići osuđeni zbog napada na djevojku: Jedan joj je iščupao nokte, drugi prijetio intimnom snimkom

Vijesti 03. stu 202320:03 0 komentara
Pixabay / Ilustracija

Djevojka L. (19) je na sudu svjedočila kako su joj u slijed napada otpala tri umjetna nokta te je zadobila modrice po ruci.

Prema presudi, D. (19) je u veljači ove godine oko 4.30 satri u noćnom klubu u Đakovu uhvatio bivšu djevojku L. za vrat i stisnuo te je držao nekoliko sekundi i vikao: “Sad ćeš vidjeti kad tvoje intimne slike i video stavim u javnost”.

“Nakon toga se L. pokušala osloboditi jer ju je držao rukom za vrat, odgurnula ga je, a potom je došao drugi muškarac – L. (26) i uhvatio ju za ruke, izvukao je iz noćnog kluba, a tom su joj prilikom otpala tri umjetna nokta i zadobila je masnice”, piše u presudi, prenosi Danica.

D. je to opovrgnuo navodeći kako je nije napao, samo joj je rekao da je između njih gotovo i da mu ne staje na put. L. je pak naglasio kako je uhvatio za nadlakticu i izbacio iz kluba jer se prije toga naguravala s D..

Sutkinja je, međutim, povjerovala iskazu djevojke koja je odmah nakon incidenta pozvala policiju. Mladići D. i L. krivi su i moraju platiti po 160 eura kazne i troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!