Modrić: Napravili smo tek pola posla. U nedjelju to moramo potvrditi

Vijesti 15. lip 202300:01 0 komentara
Luka Stanzl/PIXSELL

U nedjeljnom finalu Lige nacija igrat će hrvatski nogometaši nakon sjajne predstave i pobjede u Rotterdamu protiv domaćina završnog turnira Nizozemske od 4-2 nakon produžetaka (2-2, 0-1).

“Jednostavno volim nogomet. To je snaga, moj pokretač. Možda nismo ušli kako treba prvih 15-20 minuta u utakmicu. Kako je utakmica odmicala, bili smo bolji. Zasluženo smo pobijedili. Možda smo mogli izbjeći te produžetke”,naglasio je Luka Modrić na konferenciji za medije.

“Prije utakmice izašli smo na zagrijavanje i ostali ugodno iznenađeni brojem naših navijača. Osjećali smo se kao kod kuće”, dodao je kapetan hrvatske reprezentacije. Pitali su ga je li ovo jedna od njegovih posljednjih utakmica za reprezentaciju.

“Vidjet ćemo, to trenutno nije tema. Najvažnija je Liga nacija i utakmica koja nas čeka u nedjelju”, odgovorio je Modrić te potvrdio kako je ovo jedna od najluđih utakmica u njegovoj karijeri.

“Ova spada u red tih, ludih. Nizozemska na ovom stadionu, ako se ne varam, još nije izgubila. Za neutralne navijače odlična utakmica, s puno prilika. Napravili smo tek pola posla. U nedjelju to moramo potvrditi”, poručio je kapetan.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!