Možemo!: Nema nikakvog sastanka s SDP-om, razgovori tek nakon drugog kruga

Vijesti 19. svi 202110:57 > 10:59 0 komentara
Marko Lukunic/PIXSELL

Nastavno na tvrdnje na naslovnici jednog dnevnog lista i velik broj upita o navodnom današnjem sastanku predstavnika Možemo! i SDP-a o konstituiranju većine u Skupštini grada Zagreba, ovim Vas putem obavještavamo kako navodi u tekstu nisu točni, objavili su danas iz Možemo!

“Nikakav sastanak se neće danas održati, a kako je kandidat za gradonačelnika Tomislav Tomašević i najavio, razgovori će se voditi tek nakon drugog kruga lokalnih izbora”, navode u kratkom reagiranju na objavu Jutarnjeg lista. List je, podsjetimo, objavio kako se danas trebaju sastati čelnici dviju političkih stranaka kako bi dogovorili timove za buduće pregovore.

VEZANA VIJEST

Tomislav Tomašević i jučer je rekao kako će se u razgovore krenuti nakon drugog kruga izbora koji se održava 30. svibnja.

“Za većinu će biti potrebno dugoročno 25 zastupnika, očekujemo da ćemo je imati. Kao što smo ranije rekli, prema tome smo transparentni, prije izbora smo govorili s kime bismo koalirali. Jasno smo rekli da ćemo sa strankama od centra prema lijevo, svima koji su bili oporba HDZ-u i Bandiću, a od stranaka jedini tko je prešao prag je SDP, s njima očekujemo razgovore i ne vjerujemo da ćemo imati problema, jer su programi dosta kompatibilni”, rekao je u utorak Tomašević najavljujući i kampanju.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!