Natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak – niste zaboravljeni!

Vijesti 08. ožu 202113:15 > 16:51 0 komentara
Promo

Lanac drogerija dm provodi natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak kojim će pomoći realizirati projekte, inicijative, kampanje i ideje za obnovu i razvoj potresom pogođenih područja.

Ako imate ideju kome i kako pomoći, što obnoviti, koga razveseliti – sve što će stanovnicima potresenih podučja donijeti radost, otvoriti nove mogućnosti nakon traumatičnih iskustava, te podići kvalitetu života uključite se u dm-ov natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak.

Puna dva mjeseca prošla su od razornog potresa koji je zauvijek promijenio živote stanovnika Sisačko-moslavačke županije. Nakon prvog vala prijekopotrebne pomoći stiglo je vrijeme za sustavan plan podrške. Upravo tu premisu slijedi dm. Kako bi se podigla kvaliteta života, nužne su realizacije ideja, a drogerie markt kao jedno od društveno najodgovornijih trgovačkih lanaca želi upravo to – poduprijeti projekte, inicijative, kampanje i ideje koje služe razvoju područja stradalih u potresu.

Tko se može prijaviti

Natječaj je namijenjen nevladinim udrugama i ustanovama, jedinicama lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatskim proizvođačima s područja pogođenih potresom. Kategorije za prijavu su: Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu.

Prijave traju do 15. ožujka nakon čega će dm odabrati projekte čiju će realizaciju podržati.

Sve potrebne informacije i online-prijavnicu na natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak možete pronaći na www.jednizadrugezajedno.hr, a odgovore na dodatna pitanja na [email protected]. 

Promo

7 milijuna kuna pomoći pogođenim područjima 

dm je 25. obljetnicu djelovanja u Hrvatskoj posvetio potresom pogođenim krajevima – svjestan snage zajednišva i važnosti podrške, tvrtka želi pridonijeti obnovi i razvoju potresom pogođenih mjesta Sisačko-moslavačke županije.

„Ovim natječajem želimo pružiti priliku svim projektima, inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

Pomoć će kroz natječaj sigurno doći u prave ruke, a u to se možemo uvjeriti pregledom već pristiglih prijava koje su svima javno dostupne na službenoj stranici natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak.

Ukupna vrijednost koju je drogerie markt namijenio potresom stradalim krajevima je 7 milijuna kuna, a dio iznosa namijenjen je za provedbu ovog natječaja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!