Nesreća na autocesti A7, gužve prema moru

Vijesti 04. ruj 202209:27 0 komentara
N1 / Ilustracija

Zbog prometne nesreće na autocesti A7 između čvorova Draga i Orehovica, u smjeru GP Rupa, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat, izvijestio je u nedjelju HAK.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a zbog veće gustoće prometa moguća su povremena usporavanja ili vožnja u koloni u pokretu na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na pojedinim dionicama autocesta.

Gušći promet očekuje se na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8), otoku Krku i Krčkom mostu (DC102), na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama te pojedinim graničnim prijelazima.

Od 12 do 23 sata na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, a zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na graničnom prijelazu Bajakovo čeka se do 30 minuta za ulaz, kao i na Macelju, za izlaz. U pomorskom i željezničkom  prometu nema poteškoća.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!