Otišlo 30 Plenkovićevih ministara. Grlić Radman: A što broj znači? Idemo pogledati postignuća

Vijesti 13. pro 202314:47 4 komentara
Slavko Midzor/PIXSELL

Nakon sjednice Vlade izjavu za medije dao je ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman kojeg su novinari pitali o smjeni Davora Filipovića, navodeći da je to 30. ministar koji je otišao.

“Vi govorite o sedam godina… Idemo gledati uspješnost i postignuća Vlade, ministri su zamjenjivi, kao i momčad. Postoji selektor koji dovodi igrače i vodi tim naprijed”, kazao je ministar.

Na opasku jednog od novinara da, gledajući smjene ministara iz te perspektive, onda su Vladu napustile dvije ragbijaške momčadi, ministar je odgovorio: “To je vaša percepcija, i u drugim državam se mijenjaju ministri. Pogledajte druge države…”

Novinari su potom Grlića Radmana upitali postoji li neki premijer u nekoj drugoj europskoj zemlji u kojoj je otišlo 30 ministara, a da je on ostao na čelu Vlade.

“Mi imamo odličnog premijera, Vladu i postignuća, to je to, trebate gledati kroz to, a ministri su ljudi koji dolaze i odlaze tako je svugdje, ministri se mijenjaju. Svi smo mi zamjenjivi u svojim resorima”, odgovorio je Grlić Radman.

“Vi govorite o broju. A što broj znači? Idemo pogledati postignuća”, dodao je.

Navodi da je Hrvatska stabilna te da je Vlada stabilna. “Premijer je odlučio. Ne treba biti zabrinut što se ministri mjenjaju.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare